Sweet 16


Een leuke online multiplayer gokkast waarop hele hoge inzetten te doen zijn. De hoogste inzet is 160 punten en als u dan drie jackpot plaatjes op een winlijn krijgt dan wint u 2000 punten. Anders dan in een gokhal van bijvoorbeeld Fair Play, is op de Sweet 16 Player een punt 10 cent waard. Bij de Sweet 16 bij Fair Play zou dit 20 cent zijn. Online is de prijs van drie jackpot plaatjes dus 200 euro.

U kunt deze online gokkast proberen met gratis 100 credits (zonder inschrijving), als u daarna nog verder wilt spelen dan moet u echte credits kopen. Met deze credits kunt u in tegenstelling tot de gratis credits, wel echt geld verdienen. Als u credits heeft gekocht met bijvoorbeeld Ideal, Skrill, Paysafecard of via inbellen op een betaalnummer, dan klinkt er al snel “Druk op start!”. U begint automatisch op de laagste inzet van 5 en als u voldoende punten op het clubspel hebt staan dan kunt u naar keuze op een hogere inzet gaan spelen. U kunt wisselen tussen 5, 10, 20, 40, 80 en 160 credits per spin van de reels.

Waar komt de naam Sweet 16 vandaan?

In het MTV-programma My Super Sweet 16 werd er per aflevering verslag gedaan van hoe een bepaalde jongere op grootse, zelfverheerlijkende en uiterst decadente wijze de zestiende verjaardag viert. De naam van deze multiplayer gokkast is er echter niet van afgeleid. Ook is de origine niet het aantal jaren dat men aan de gokkast heeft gewerkt. De voornaamste oorzaak van de naam is dat er 16 winlijnen op de gokkast zitten. Met het woord Sweet ervoor heeft het een associatie met iets vertrouwds; met de uitdrukking “sweet 16” als zijnde een aangename leeftijd en het genoemde televisieprogramma. Negeert u deze exegese en klik op de afbeelding bovenaan de pagina om direct te spelen op deze gokkast!