Hall of Gods

Een goddelijk hoge winst

Het spel Hall of God is een spel waarin jij de strijd opneemt tegen de goden. We hebben het over de bekende goden Thor, Odin, Freya, Idun en Loki. Dit zijn de goden die voorkomen op de rollen van deze inspirerende gokkast.

Spelen in de godengalerij

Je speelt het spel tegen een futuristische achtergrond die natuurlijk alles te maken heeft met het thema van het spel; de eerdergenoemde goden. Tegen deze achtergrond speel jij op een gokkast die voorzien is van vijf rollen met op iedere rol 3 zichtbare symbolen. Je hebt in totaal 20 winlijnen. Tijdens het intro worden deze aan je getoond maar ze zijn ook zichtbaar in je beeldscherm tijdens het spelen. Je streeft naar winst door het maken van goede combinaties van symbolen op je winlijnen. Daarnaast leg je ook bij iedere spin die je speelt een bedrag in op de Jackpot. Je kan tijdens het spelen van het spel een aantal jackpots winnen. Je kan de Mega Jackpot winnen, een Midi Jackpot die duizenden euro’s waard is en een Mini Jackpot die honderden tot duizenden euro’s waard is. De hoogste Jackpot is miljoenen waard. De kans dat jij deze wint is niet echt heel groot, maar wanneer je prijs hebt hoef jij eigenlijk nooit meer te werken.

Hoe zet je in bij het spel

Je speelt het spel met 20 winlijnen en je zet in per winlijn. Met een inzet van 1 eurocent per winlijn zal je winst minimaal zijn, maar je kan uiteraard ook hogere waardes toekennen aan een credit waarmee je op een winlijn inzet. Een inzet kan tussen de 1 eurocent en 50 euro zijn. Het spel heeft symbolen als de Wild en de Scatter die jou extra winst zullen bezorgen.

Winsten met de Wild

Het wild symbool is de draak. Die kan in principe op iedere plek van het spel verschijnen en zal jou daar extra winst bezorgen door de hoge waarde. Het kan echter ook zijn dat je met de Wild een winlijn compleet maakt. Op die manier krijgt een winlijn een hogere waarde, en wanneer je een Wild op rol 3, 4 of 5 krijgt zal deze zich uitbreiden in de vorm van een expanding Wild. Zo heb jij een wel heel hoge symboolwinst en wel heel hoge kansen dat je een winlijn compleet maakt.

Bediening:

Er is ook een Scatter symbool in het spel verwerkt in de vorm van een kraai. Daarmee krijg je free spins. Tijdens de free spins is bovendien een multiplier actief waardoor jouw winst nog hoger wordt. Een bonussymbool zit er ook in het spel verwerkt. Heb je er minimaal drie in beeld, dan speel je het bonusspel met de hamer van Thor. Je mept schilden aan stukken en de waarde achter die schilden is voor jou.