Guns ’N Roses

Voor de liefhebbers

Bij Netent houdt men naast van gokken ook wel van een flink potje muziek. Guns ’n roses is dan ook één van de favoriete bands van de ontwerpers en het is niet vreemd dat hier een heel spel aan gewijd is.

Het uiterlijk van het spel

Zet je stereo maar uit en doe je headphones maar af. Tijdens het spel Guns ’N Roses knalt de muziek uit je speakers. Je spel begint met een stuk van een live concert in het intro. De muziek die je hoort loopt tijdens het spelen van het spel gewoon verder, waardoor je onder het gokken op de rollen van deze gokkast zit te dreunen in je stoel. Je kan zelf kiezen uit een vijftal titels die jij wil horen tijdens het spelen. De functies die je in het spel tegenkomt zie je over je beeldscherm heen verschijnen tijdens het intro. Is dit geheel voor jou een bekend verhaal, dan kan je het intro uiteraard ook overslaan en gelijk ter zake komen.

Het spelen van het spel

Je speelt het spel op in totaal 20 winlijnen. Die winlijnen zie je terug in een scherm waar 5 rollen op staan. Iedere rol heeft 3 zichtbare symbolen. Het is aan jou om de symbolen op de juiste plek op je winlijnen te krijgen. Waar die winlijnen lopen en wat de waarde van de diverse symbolen is zie je in het winschema elders op je scherm. Je ziet daar ook de Wild symbolen staan. Die Wilds zijn niet alleen symbolen met een hoge waarde tijdens het spelen; ze kunnen ook ieder ander willekeurig symbool voorstellen om een winlijn mee compleet te maken. Op die manier maak jij met behulp van een soort Joker een complete. De winst zal hoger zijn doordat er een hogere waarde symbool (de Wild) in verwerkt zit. Verder kan je op de winlijnen de lage kaartsymbolen 10, J, G, K en A krijgen. Dit zijn de symbolen die naar verhouding de laagste waarde hebben. De symbolen die in het teken staan van de band zelf hebben uiteraard een hogere waarde.

Bediening:

Wild symbolen hebben in dit spel een paar speciale eigenschappen. Eén van die eigenschappen is dat ze expanding zijn. Dat wil zeggen dat een Wild die op een wiel voorkomt zich zal uitstrekken over het hele wiel heen. Daardoor heb je aanmerkelijk meer winstkansen en het is zelfs mogelijk om een hele winlijn of een aantal rollen te vullen met Wilds. Dit is het meest ultieme geluksmoment tijdens het spelen van het spel aangezien je op dat moment jouw winst enorm ziet toenemen in je beeldscherm. Je kan ook een Destruction Wild op je scherm krijgen in de vorm van een kruis. Met bonussymbolen vallen er free spins te behalen.