Drive Multiplier Mayhem

Straatracen voor geld

Straatracen; het is een sport die verboden is omdat hij eigenlijk levensgevaarlijk is. Het is echter ook een sport die enorm tot de verbeelding spreekt. Al meerdere films en spellen hebben de straatrace als thema meegekregen en stuk voor stuk zijn het bestsellers geworden. Het is dan ook niet voor niets dat Netent in 2016 een gokkast uitbracht aan de hand van dit geweldige thema.

Een spel voor beginners en gevorderden

Veel gokkasten hebben een laag entertainment gehalte. Het spel Driver Multieplier Mayhem daarentegen is een spel wat beginners en gevorderden heeft weten te bekoren. Er zitten Wilds in, maar ook free spins, grote vermenigvuldigers en daarbij oogstrelende grafische effecten. Het spel is van een hoogstaande kwaliteit en zowel de voorzichtige kleinere speler als de big spender kunnen er lol mee hebben.

Het uiterlijk van het spel

Je speelt het spel op de achtergrond van een straatcircuit. Er staan 5 wielen van een gokkast op en van ieder wiel zie je 3 symbolen in beeld. Je hebt in totaal 15 winlijnen waarop je in kan zetten. De symbolen bestaan uit coole racers, snelle auto’s, maar ook uit de kaartsymbolen J, Q, K en A. je ziet ook kilometertellers terugkomen in het beeld. Dat zijn de Wild vermenigvuldigers. Je kan daardoor een enorm hoge winst maken.

Jouw inzet en de winst

Natuurlijk speel jij het spel om een zo hoog mogelijke winst te maken. Daarvoor zal je echter wel een behoorlijke inzet moeten doen. Speel je het spel voorzichtig met de minimale inzet van 1 eurocent per munt, dan speel je met 15 cent per spin. Dit is ook de waarde van de munten die jij in dat spel wint. Het mag duidelijk zijn; een hogere inzet zal jou ook een hogere winst bezorgen. Een minimale inzet levert jou een minimale winst op.

Winnen met de multipliers

We noemden ze al even kort; de multipliers die over het scherm meedraaien. Heb je een winnende combi waar meerdere multipliers in verwerkt zitten, dan wordt jouw winst ook vermenigvuldigd. Heb je op iedere rol een multiplier, dan krijg je 120 keer je winnende combinatie uitgekeerd. Dat is gedaan volgens de formule 1 x 2 x 3 x 4 x 5. Deze multipliers komen voor in het bonusspel. Om het bonusspel te kunnen gaan spelen moet je drie scatters als bonussymbolen op je wielen krijgen.

Bediening:
Tijdens het spel kom je bij de gratis spins nitro symbolen tegen. Die moet je zien te verzamelen. Je kan er de tegenstanders in de straatrace mee verslaan. Win je de races zoveel mogelijk, dan win je meer free spins, meer multipliers en je kans om een volgende race te winnen neemt ook toe. Het spel goed spelen zal je dan ook steeds wat succesvoller maken.