Arabian Nights

Als een sprookje uit Duizend en één nacht

arabian-nightsArabian nights is een slot machine met alles erop en eraan. Je speelt het spel met een jackpot die behoorlijk kan oplopen en daarbij word je geassisteerd door Scatters en Wilds. Het is een spel met één spel, zonder bonusrondes. Je kan er snel mee inzetten en daardoor valt er behoorlijk wat winst te maken.

Het uiterlijk van het spel

Ga je het spel spelen dan doe je dit op 20 winlijnen. Jouw inzet is minimaal 20 cent per spin, en dan speel je dat minimaal op 1 winlijn. Het maximum wat je mag inzetten bij dit spel is 2 euro per spin. De hoogte van jouw winst wordt uiteraard bepaald door de hoogte van jouw inzet.

De symbolen in het spel

Ga je het spel spelen, dan krijg je al snel te maken met symbolen die heel goed passen in het thema. De bekendste persoon is Aladdin. Dat is het Wild symbool in het spel wat in staat is om elk ander symbool te vervangen om een winnende combinatie te maken. Het is een soort joker. Heb je meerdere Wilds achter elkaar staan dan heb je ook een heel mooie prijs te pakken. Heb je 5 wilds op een rij verzameld dan heb je de jackpot. Heb je een winnende combinatie die je kan aanvullen met een Wild dan wordt je winst verdubbeld.

De geest in de lamp

Een symbool wat je heel graag op je winlijnen krijgt is de geest in de lamp. Dit is namelijk het Scatter symbool wat jou free spins oplevert. Heb je drie lampen of meer in je scherm staan, dan heb je 15 gratis spins. Die krijg je ieder driemaal uitbetaald; tel uit je winst. Win je bij het draaien met free spins de jackpot dan is dat een beetje jammer; je wint weliswaar tienduizenden euro’s maar dit zal niet vermenigvuldigd worden.

Zien hoeveel je wint

Ga jij het spel spelen dan wil je natuurlijk wel zien hoe je de punten kan verdienen. Je ziet dat terug in het winschema wat zich op jouw beeldscherm bevindt. Je kan daar zien hoeveel symbolen van één soort je moet verzamelen en wat voor een winst daaraan hangt. Je kan met dit spel niet echt torenhoge winsten maken. Dat komt uiteraard door het lage maximum voor inzetten.

Bediening:
Heb jij geen zin om lang te kijken naar rond spinnende wielen op je scherm, dan kan je de ‘snel spelen’ functie inschakelen.
Je ziet dan gelijk de wielen in de eindstand op je scherm staan.
Met de Autoplay functie kan je heel snel weer doorspelen aangezien je geen inzet meer hoeft in te stellen.