Aloha Cluster Pays

Een heel ander spel

Iedere dag verdient een zonnetje. Dat moeten ze bij Netent hebben gedacht toen ze het spel Aloha cluster Pays ontwierpen. Het is een spel wat je lijkt te spelen op een traditionele gokkast maar niets is wat het lijkt. Bij dit spel verzamel jij je punten niet met winlijnen maar met vakken die bij elkaar moeten passen qua kleur.

Inzetten bij Aloha Cluster Pays

Ga jij het spel Aloha Cluster pays spelen, dan zet je in met een inzet die tussen 0,10 euro en 200 euro per spin zit. Je kan de inzet bepalen door het instellen van de waarde van een munt en het niveau waarmee je inzet. Je doet dit iedere keer voordat je een spin doet op de gokkast. Heb je daar geen zin in, dan heeft de gokkast voor jou een handige optie; autoplay.

De symbolen bij Aloha

Ga je het spel spelen, dan kom je meerdere symbolen tegen. Je hebt totempalen en die betalen in principe het beste uit. Je hebt groene, blauwe en roze totempalen. Op het moment dat je roze totempalen op je scherm hebt krijg je bij een cluster van 9 stuks 30 munten. Weet je echter een heel scherm vol te krijgen, dan win je 10.000 munten. De andere twee kleuren betalen ieder 5.000 munten uit voor een vol scherm. Krijg je een vraagteken op je scherm, dan is dat het Wild symbool. Het is in staat om ieder willekeurig ander symbool te vervangen en dient in dat geval als joker. Jij kan op die manier heel gemakkelijk een cluster maken. Verder zijn er symbolen op de gokkast te zien die helemaal in het thema passen. Denk dan aan kokosnoten, schelpen, tropische bloemen en ananassen De achtergrond vormt een mooi Hawaï tafereel met een vulkaan, zonovergoten stranden en tropische palmbomen.

Bonussen bij Aloha

Heb jij een winnende combinatie in je scherm dan zou nog zomaar de Sticky Win Respin kunnen worden geactiveerd. De symbolen draaien niet door maar blijven op hun plek staan; je krijgt een free spin waarbij je kan kijken of je er meerdere clustersymbolen bij kan krijgen. Je start een spel dus met een kleine cluster en je kan naderhand een grotere cluster krijgen.

 

Bediening:
Heb jij in je scherm 3 of meer scattered bonus symbolen, dan start je de free spins bonus. Je kan dan starten met een minimum van 9 tot een maximum van 12 gratis spins. Tijdens de bonus is het mogelijk om nog wat meer free spins te verdienen. Speel je een ronde met free spins, dan worden de lage waardes uit het spel gehaald waardoor je het spel alleen nog met de totempalen speelt. Op die manier maak je al snel meer winst. Win jij ondanks alle hulp in de laatste spin niks, dan krijg je een gratis extra spin cadeau. Je kan er behoorlijk wat winst mee binnen harken.